Steal Her Style: Hailey Baldwin - Simple Black Party Outfit

2016. január 15. 16:41 - Lollancs

haileybaldwin_1.jpg
1. Bomberdzseki, H&M 9490.- 

2. Ruha, H&M 3990.- 

3. Cipő, Deichmann 5990.-

Hailey Baldwint január 11-én kapták lencsevégre amint egy Los Angeles-i klubból távozott. A modell egy leopárdmintás fekete bomberdzsekit viselt fekete ruhával és fekete tűsarkú cipővel. Ez a szett egy újabb példa, hogy a kis fekete ruha mindig jó választás estére, szexi és egyszerű megoldás, ha nincs időnk sokáig azon agyalni, hogy mit vegyünk fel.

Hailey Baldwin was photographed leaving a night club on January 11th in Los Angeles. The model wore a black leopard printed bomber jacket with a black dress and high heels. This outfit is an another example of wearing a little black dress for a night out is always a good choice. It's a sexy and simple solution if we have no time to think about what to wear.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://femmespiration.blog.hu/api/trackback/id/tr548275336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása