Steal Her Style: Gigi Hadid in Paris

2016. január 23. 15:51 - Lollancs

gigihadid.jpg

1. Kabát, Mango 12 995.-

2. Blúz, H&M 3990.-

3. Nadrág, F&F 6500.-

4. Napszemüveg, Mango 5595.-

5. Műszőrme táska, ASOS 39.44€

6. Cipő, Zara 5995.-

 

A mindig csinos Gigi Hadidot Párizsban fotózták, ahol egy virágmintás kabátot viselt bőrnadrággal, fehér blúzzal és az elmaradhatatlan napszemüveggel. Elég nehéz volt ugyanilyen kabátot találni a hazai üzletekben, de úgy gondolom ez a Mango kabát hasonló hangulatot ad a szettnek. A műszőrme táskát is csak online találtam, azonban fehér blúzt és műbőr nadrágot majdnem minden üzletben lehet találni, mivel alapdarabok.

This photo was taken in Paris where the always pretty Gigi Hadid wore a floral patterned coat with faux-leather pants, white blouse and the inevitable sunglasses. It was quite hard to find an almost exact coat like hers in the local stores, but I think this one from Mango gives a similar vibe. I could only find a faux-fur clutch online, but you can find white blouses and faux-leather pants in almost every store, because they are basic pieces.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://femmespiration.blog.hu/api/trackback/id/tr898304532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása