3 Back to School Outfits

2016. augusztus 25. 11:11 - Lollancs

large.jpg

Sajnos nemsokára vége az augusztusnak, és szeptemberben sokaknak kezdődik az iskola/egyetem. Ennek "örömére" készítettem nektek 3 "Back to School" összeállítást.

Unfortunately, August is coming to an end and school/university is starting for many in September. To "celebrate" this I made 3 Back to School outfits for you.

btsgigi.jpg

1. Off-the-shoulder blúz, Zara 9995 HUF

2. Girlfriend farmer, H&M 9990 HUF

3. Napszemüveg, Mango 5595 HUF

4. Tornacipő, H&M 5990 HUF

Az első összeállítás tökéletes a még meleg, szeptember eleji napokra. A vállt kiemelő topok nagyon divatosak idén, de nem túl kihívóak az iskolapadban. Egy farmerral és fehér tornacipővel párosítva egész nap kényelmesen, mégis csinosan lehettek.

This outfit is perfect for the warm days in the beginning of September. Off-the-shoulder blouses are very fashionable this year, but not too provocative for school. Paired with blue jeans and white sneakers, you can be comfortable but pretty all day.

haileybaldwinbts.jpg

1.  Bomberdzseki, Bershka 6995 HUF

2. Felső, H&M 1990 HUF

3. Farmerszoknya, Reserved 7495 HUF

4. Napszemüveg, Mango 6995 HUF

5. Bokacsizma, Deichmann 7990 HUF

A következő összeállítás főszerepében az idén ősszel divatos bomberdzseki és az A-vonalú, gombokkal díszített farmerszoknya áll. Bokacsizmával és egyszerű felsővel viseld, ahogy Hailey Baldwin is.

The next outfit's main pieces are this Fall's trends: the bomberjacket and the A-lined, buttoned denim skirt. Pair them with ankle boots and a simple top, like Hailey Baldwin.

btsselena.jpg

1. Csíkos pulóver, H&M 5990 HUF

2. Nadrág, Reserved 5495 HUF

3. Táska, Bershka 4995 HUF

4. Balerinacipő, H&M 2990 HUF

Végül az utolsó szett a hűvösebb őszi napokra: az oversized csíkos pulóver fekete balerinacipővel számomra kicsit franciás, nem utolsó sorban pedig  kényelmes.

Finally, the last outfit is for the colder days of Fall: the striped oversized sweatshirt with black ballet flats reminds me a little of French style. Last, but not least it is also comfortable.

 

Melyik outfit volt a kedvenced? Te milyen ruhákat szeretsz viselni az iskolában? Írd meg kommentben.

Which outfit was your favorite? What clothes do you like to wear in school? Write down in the comments below.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://femmespiration.blog.hu/api/trackback/id/tr2611650954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása