MY TOP 5 FAVORITE DENIM JACKETS

2017. április 06. 13:57 - Lollancs

Mindenki örömére, végre beköszöntött a tavasz - azonban reggelente és esténként még elég hűvös van, ezért nem árt rétegesen öltözködni. A farmerdzseki már egy ideje nagy népszerűségnek örvend a divatvilágban és idén sincs ez másképp. A mai bejegyzésemben bemutatom nektek a top 5 kedvenc darabomat. 

For everyone's pleasure, Spring has finally Sprung - but in the mornings and at nights it is still quite cold outside, so layered dressing is important. The denim jacket has become very popular in the fashion world for a while now and this year there isn't otherwise. In today's post, I show you my top 5 favorite pieces.

f4be088d1ee8a4cc94fcf98326bd6f2e.jpg

Forrás: pinterest

 

hmprod.jpeg

Idén tavasszal a sima farmer mellett megjelentek a különböző hímzések, varrások a ruhadarabokon. Ezekkel a darabokkal egyedibbé teheted megjelenésed, feldobhatod velük egyszerű basic ruháidat. Egyik nagy kedvencem a fenti H&M farmerdzseki az új Coachella kollekcióból, elől-hátul virágos hímzésekkel.

This Spring, besides the simple denim, different patches and embroideries have appeared on clothings. You can make your look more unique or you can add a little extra to your basic clothes with them. One of my favorites is this H&M denim jacket above from the new Coachella collection with floral details.

 

1142503810_2_4_3.jpg

Oversize, szagatott farmerdzseki a Bershkától - ráadásul 3 színben is elérhető. Az én kedvencem a fent mellékelt fekete színű darab, de megtalálhatod rózsaszín és kék színekben is.

Oversize, ripped denim jacket from Bershka - moreover, it is available in 3 colors. My favorite is the black one above, but you can find it in powder pink and blue as well.

 

qc391-55j-001.jpg

Szintén egy rávarrásos darab, ezúttal trendi bomber formában a Sinsaytől, mindössze 5495 forintért. 

A piece embellished with patches as well, this time in trendy bomber shape from Sinsay, only for 5495 HUF.

 

3305041800_6_1_1.jpg

Extravagáns, szegecses dzseki a Zarából - tökéletes választás a hétvégi buliba, de a hézköznapi szetteddel viselve is megállja a helyét.

Extravagant, studded jacket from Zara - the perfect choice for party, but copes with your weekday outfit too.

 

5714326427_2_3_2.jpg

Végül az egyik legcukibb darab: Mickey egeres dzseki a Pull&Bearből. Disney rajongóknak szuper választás. :)

Finally, the cutest piece: Mickey Mouse denim jacket from Pull&Bear. It's a super choice for Disney fans. :)

 

Melyik darab volt a kedvenced? Üzend meg alul kommentben. 

Which one was your favorite? Let me know in the comments below.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://femmespiration.blog.hu/api/trackback/id/tr6112405619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása