Steal Her Style: Cheryl Blossom | Riverdale

2018. február 13. 11:03 - Lollancs


3d244054b1fde7a428ab2fb27f7f3e66.jpg

Mostanában az egyik kedvenc sorozatom lett a Riverdale, Cheryl pedig az egyik kedvenc karakterem belőle. Imádom a stílusát is, ezért gondoltam, hogy készítek a blogra is bejegyzést róla, három kedvenc outfitet állítottam össze nektek mára. Nagyon sok pirosat visel a sorozatban, ami az én kedvenc színem is. Gyakran látni őt szoknyában is, főleg kockásban, és elég gyakran visel choker nyakláncokat is. Az öltözetének egyik fő kelléke a pókos kitűzője, aminek megtaláltam több másolatát is az Ebayen.

One of my favorite TV shows nowadays is Riverdale and Cheryl is one of my favorite characters. I love her style so I thought that I am going to make a post about her to the blog. I chose my 3 favorite outfits from her today. She wears a lot of red in the show, which is my favorite color too. She often wears skirts, mostly ones with check prints and she like chokers as well. The major accessory in her outfits is her spider pin. I managed to find a replica of that pin on Ebay.

cheryl1.jpg

1.  Piros felső, Tally Weijl 9,99 €

2. Kockás szoknya, H&M, 6990 HUF

3. Cipő, Stradivarius, 6995 HUF

cheryl2.jpg

1. Ruha, H&M, 8990 HUF

2. Műbőr dzseki, Stradivarius, 9595 HUF

3. Choker nyaklánc, H&M, 1490 HUF

cheryl3.jpg

1. Garbó. H&M, 3490 HUF

2. Műbőr szoknya, H&M, 5990 HUF

3. Térdcsizma , H&M, 12 990 HUF

4. Pók kitűző, Ebay, ~4555 HUF

 

Melyik a kedvenc összeállításod a három közül?

Gondolkodom rajta, hogy a többi Riverdale szereplő stílusáról is csinálnék cikket. Ki legyen a következő? Írd meg kommentben.

Which one is your favorite?

I'm thinking of doing these articles about the other Riverdale characters. Who should be next? Write me in comment down below.

Ha tetszett az összeállítás, és szeretnétek még több inspirációt, kövessetek Facebookon és Instagramon is:

If you liked this post and want more inspiration, please follow me on Facebook and Instagram:

www.facebook.com/femmespirationblog/

www.instagram.com/femmespirationblog/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://femmespiration.blog.hu/api/trackback/id/tr7913664238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása